THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

fredag den 30. maj 2008

Stockholm tur - retur

Fredag igen! JUBIII. Skal hjem i eftermiddag. Det har været et både interessant og lærerigt ophold. Ugen er gået rasende stærkt. Synes lige det var mandag. Har en teori om at jeg skal bruge weekenden på at slappe af og gøre så lidt som muligt. Måske sidde lidt på altanen og nyde solen. Begynde nedtællingen til sommerferien som starter lige om lidt. Følges hjem med en gammel kollega som har haft det lidt tungt. Kom meget galt af sted for et års tid siden efter et kro besøg og sluttede aftenen bag tremmer. Det var jo i sig selv ikke så rart, men derudover så fik han også sit navn i avisen. Endnu mindre spændende. Med fare for at få en kasse rådne æbler i hovedet, så synes jeg selvfølgelig at man skal straffes om man har gjort noget ulovligt. Men hvis det man har gjort hverken er ulovligt eller farligt men bare dumt, så har jeg noget svært ved at forstå hvorfor man skal hænges ud. Han har et ret specielt navn, så det var vel endnu mere ubehageligt for hans familie, specielt for hans børn, som jo ikke kan gøre hverken fra eller til. 99,9 % af denne verdens befolkning foretager sig på et eller andet tidspunkt i sit liv noget som de nødigt vil blive mindet om. De sidste 0,1 % er enten toldere eller farisæer, eller også lyver de bare.
Nu har jeg så vinket farvel til mit mikro hotel. Jeg er ikke helt sikker på at jeg vil vælge samme hotel næste gang. Det bliver noget anstrengende når man deler vaske faciliteter med andre på en forretningsrejse. For mig betød det, at jeg for at være sikker på at være selv om morgenen, er væltet ud af sengen kl. 05.00. Det er da meget rart at stå tidligt op når solen skinner, men…… at 3 dage i træk ha låst sig ind i firmaet kl. 06.35, det er måske også at gå til yderlighederne.
I går aftes steg jeg af Tunnelbanen ved Gamla Stan og gik hele vejen til hotellet. Det var dejligt vejr og masser af mennesker på gaden. Gik forbi Grand Hotel hvor damen der er opkaldt efter et skib (Condoleezza tror jeg nok hun hedder) åbenbart overnatter i disse dage. Ærgrer mig en hel del over at jeg på firmaets vegne var så fornæret, at jeg sagde nej til et rum til 4500 per nat dér. Kunne godt ha tænkt mig at snakke lidt med Condoleezza. Hun virker jo interessant udfra et kvinde synspunkt. Ikke noget politisk, bare en betragtning i al fredsommelighed.
Fik handlet mig et par nye solbriller som jeg virkelig ikke behøvede. De var bare nice syntes jeg. Indtog et let måltid på værelset (indkøbt på ICA – baguette med köttbullar og rødbedesalat – det er det normale mennesker har opkaldt efter russerne), eftersom torsdag åbenbart er Sveriges officielle pandekagedag, så min lunch bestod af fiskesuppe med pandekager til efterret. Jeg bliver stadig forbavset over at de i fuld alvor dænger deres pandekager til med flødeskum. Der er virkelig en mærkelig skik! De er heller ikke rullede (pandekagerne altså), de er foldede på midten. Også noget underligt noget.
Jeg håber Condoleezza har nydt sit ophold på Grand. Håber jeg får mulighed for at træffe hende en anden gang. Satser i mellemtiden på en lidt mindre prominent men ikke mindre spændende person, nemlig the one and only Meat Loaf, som jeg skal se og navnlig høre den 13. august i Linköping sammen med yngste prinsesse. Vi har plads lige ved scenen, så der bliver rig lejlighed for en fantastisk oplevelse. Har endnu ikke helt besluttet mig for i hvilken beklædning og hårfarve han skal opleves. Har heldigvis et par måneder til at bestemme og forberede mig.
GOD WEEKEND!!

torsdag den 29. maj 2008

Stockholm - København

Man bliver jo lidt tør i halsen og træt i benene af at stå op i 8 timer og pladre som et vandfald. Også selvom det er nyttigt pladder. JSover udmærket på mit mikro hotel. Det koster under 1000 kr. per døgn, og med tanke på at det ligger midt i Stockholm, så er det meget billigt. Fungerer aldeles udmærket. Der er hvad man behøver, og ærlig talt: Når man rejser så mange dage som jeg hvert år, så bliver man ganske træt af hoteller. Det må gerne være lidt anderledes. Sidste år engang var jeg blandt andet i Leipzig i Tyskland. På vejen derned overnattede jeg på et hotel som var et gammelt pamper casino fra de rødes tid. Det var helt utrolig hyggeligt og rigtig kitch. Morgenmaden serveredes på den udendørs terrasse, og dér kunne man så sidde ved kanten af floden og nyde naturen og føle sig rigtig vigtig.
Har netop for anden gang læst og moret mig igennem Richard Lewis bog When Cultures Collide. Udover at få en masse nyttig og tankevækkende information om hvordan mennesker fra forskellige kulturer er skruet sammen, så er den guld værd for en underviser, for det hænder jo af og til (ret ofte faktisk) at man møder folk fra andre kulturer. Og det er ikke altid at det jeg synes er indlysende også er det for en svensk, eller for en serber eksempelvis.
Traf en af firmaets system nørder for nogen tid siden. Han havde netop været i København og implementere et nyt datasystem. Selv er han belgier, og han sagde at hans største udfordring var at få folk til at gøre det han sagde de skulle gøre. Alle gjorde præcis modsat hele tiden, og stakkels Peter som havde testet alle pædagogiske muligheder han kunne komme på var på randen af sindssyge. Det forekom ham et eller andet sted at han muligvis var offer for en joke som han ikke forstod, men til slut ramlede poletten ned da én af de tilstedeværende hjælpsomt gjorde ham opmærksom på at ”…danskere er multi aktive, Peter. Svenskerne kalder os de skandinaviske negre. Men det skal du skide på. Bare hold op med at være så indviklet, så skal du se hvor nemme vi er at have med at gøre!”
Anbefalede Peter at læse When Cultures Collide inden han går videre. Så måske han kan undgå Prozac.

onsdag den 28. maj 2008

Stockholm i Mikro format

Stockholm er jo herlig. Bortset fra at der er alt for mange svenskere. JHotellet er helt i orden. Skulle ha været Ibis (troede egentlig det var en stork), men på grund af et stort møde i byen som åbenbart lægger beslag på samtlige hotelværelser i miles omkreds, så hedder det i stedet Micro (er virkelig mikro) og ligger i Tegnerlunden (for de som kan Stockholm ligger det tæt på Drottningegatan, hvor der er en hel del muligheder for at skabe sig et uspecificeret overtræk på VISA). Micro fungerer nogenlunde som en japansk cab in (bare lidt højere til loftet og knapt så berusede naboer). Fik selvfølgelig tilfælde at handle lidt i går aftes, så det blev til 2 nye tasker – på slutudsalg til 100 kr. per styk. Synes det var helt ok.Tunnelbanan er som sædvanligt overfyldt, og de fleste lader til at have meget travlt. Der er ikke så langt mellem hotellet og firmaet. Kunne sikkert gå, men har læst at man forbrænder 375 kalorier på en rask promenade, og det ville være noget nær katastrofe hvis jeg skulle blive af med så meget som ¼ kilo. Ligger i forvejen på grænsen til at se ud som Posh Beckham. Jeg mener – hun ser ud som om hun spiser 1 kiks hver 14. dag – af vanvare. For rædsom mager!Den svenske melodi grandprix sangerinde, Charlotte Perelli, (hende der blev nr. 18 forleden) ser også ud som om hun godt kunne trænge til et måltid. - Svenskerne er jo så skuffede over at de ikke vandt. Og der er 1000 ting i vejen – bare ikke den vigtigste: DER VAR NOGEN DER VAR BEDRE END CHARLOTTE!Typisk svensk!For min egen del kan jeg bare sige at det ikke er med min gode vilje at jeg er for tynd. Det er noget med forbrændingen. Jeg undrer om man eventuelt kan skrue ned for den?Vejret er dejligt. Varme og sol. Lunch indtages ude blandt folk. Ikke noget med medbragte klemmer. Det er varm mad og det koster 70 kr. Vi holder 1 times pause midt på dagen, så man har mulighed for at slå mave og lade op til eftermiddags underholdningen.

tirsdag den 27. maj 2008

Stockholm - London - New York

Rejser til Stockholm i dag. Chefen fik en høflig forespørgsel om at sende firmaets mest underholdende underviser did expedito. Altid rart med komplimenter. Sagde derfor ja på stedet. Elsker at undervise. Elsker at møde andre mennesker og lære dem at kende. Kunne godt ha lavet en web session med telefon opkopling, men så misser jeg hele scoopet med ansigt til ansigt dialog og bekræftelse. Så lever jeg hellere med kötbullar og läskiga Tunnelbanan. Det gælder 2 ½ dage med 3 overnatninger. Får givetvis rig lejlighed til at se på byen og måske shoppe lidt, selvom London er mit foretrukne shopping mekka. Var for nylig på en 4-dages tur til London. Den bedre halvdel syntes jeg havde behov for lidt ferie. Var derfor gået i maskepi med Chefen, som med anledning af hemmelighedskræmmeriet indkaldte mig til en samtale inde på det usynlige gulvtæppe, hvorefter jeg fik besked på at tage mit pik og pak og forlade bygningen. Kunne ikke rigtig komme på hvad det lige var jeg havde gjort forkert sådan for nyligt, men gik til slut alligevel med på at tage hjem og tænke over sagen.Da jeg kom ned på gaden holdt min bedre halvdel og ventede på mig. På vej i bilen fik jeg at vide hvad det egentlig handlede om, men ikke hvor jeg skulle hen. Pakkede i total forvirring en taske med det mest fornødne. – Viste sig – udover alt til ansigt og hår – at begrænse sig til hvad man med nogen høflighed bedst kan kalde for ikke-vise-sig-for-nogen garderoben. Men så er det jo heldigt at VISA findes, og at shopping i London er totalt ubegrænset. Blev i øvrigt helt eksalteret da bestemmelsesstedet gik op for mig. Herligt! Brugte faktisk 1 dag på sightseeing – man skal jo også tage bare lidt hensyn til andres ønsker. Var naturligvis også i Covent Garden, hvor det endelig lykkedes mig at overtale Herren i huset til at købe sig en tegnebog (det tog bare nogle år). Indtog alle måltider – både faste og flydende på et udvalg af pubber rundt omkring i byen. Legede Jeremy Clarkson og gik på Park Lane og vindues handlede de seneste Aston Martin modeller. Alt i alt en meget tilfredsstillende tur.Funderer på at gøre gengæld i forbindelse med magens runde dag i oktober. Fantaserer om 1 uge i New York. Største forhindring er at Herren øvler om at han vil holde en stor fest. Og så er jo spørgsmålet: Skal han både ha en fest og en tur til New York? – Og hvordan lykkes jeg med at holde turen hemmelig når det er ham som styrer økonomien? Måske man kan oprette en lille særkonto og løbende smugle et beløb over på den konto – i små portioner naturligvis så han ikke opdager noget…………

mandag den 26. maj 2008

Asta og nærområdet

Lokalområdet har fået nye ordensregler. I fremtiden må man ikke drikke sig beruset på offentligt område. Det er også slut med at tisse i buskene. Herrerne må fra nu af gå hjem og gøre det hvis der er optaget på kroens. I modsat fald bliver det bøder, i gentagelses tilfælde sikkert fængsel.
Og det føles jo trygt, for vi som ikke har så stort et behov for at se andre herrers end vor egens har længe syntes at noget må gøres. Rent bortset fra at det lugter ilde når det er 30 grader.Men spørgsmålet er jo hvordan det skal fungere i praksis.
Nærmeste politistation ligger 60 km borte. - Der findes ingen lokale gadevagter så det er et politi ærinde. Men mon ikke selv det mest trængende og fyldte menneske kan gøre sig færdig på lidt kortere tid end den time det tager for patruljevognen at nå frem?
Har også lidt svært ved at forstå logikken i forordningen om beruselse på offentligt område. Den går ud på at man ikke må have en flaske eller en dåse i hånden som indeholder mere end 0,0 promille. Og det kan jeg godt forholde mig til. Men tanken er også at fulderikken skal gå lige hjem fra kroen. Men sådan fungerer virkeligheden jo ikke. Det ved enhver som selv har prøvet den situation. - Hvad indebær i øvrigt udtrykket ”at gå lige hjem” når man er fuld?
Burde jo kunne løse tisseproblematikken med et antal offentlige toiletter strategisk udplacerede. Problemet med det offentlige rum og druk har jeg vanskeligere ved at se en løsning på. Kan nok bare komme det til livs ved at tørlægge hele amtet. - Virker ikke sandsynligt eller rigtig praktisk. Sikkert også upopulært blandt den store majoritet.
Om du funderer på hvordan Chefen kunne slippe afsted med at være chef i så mange år, så må det vel nærmest tilskrives hvad man kan kalde for en misforståelse. Der var engang da det var de bløde værdier som stod i kurs. Vi var alle lige (undtagen på lønningsdagen). Inspireret af 60-erne. Det var moderne at glide rundt på en rejemad. Og Chefen tog det dér med rejemaden på fuldt alvor. Og man skulle jo absolut ikke støde nogen. Tænk hvis man kom til at be nogen bestille noget. Hyldede princippet om at man skulle spørge pænt og høfligt om det eventuelt kunne passe. Og man skulle endelig ikke udtrykke vrede. Uha da da. Vrede er en følelse. Hører sig ikke til. Blev man vred, så blev det omgående sammenstød, for Chefen tolkede vrede som frustration. " - Det hjælper ikke noget at blive frustreret." - "Jeg er ikke frustreret! Jeg er RASENDE!"
Sjovt nok så har mit blodtryk ikke kogt siden Chefen forsvandt. Hm.... Undrer om der monstro er en sammenhæng dér?.........

fredag den 23. maj 2008

Chefen

Så i de lokale nyheder at den pensionerede Chef er blevet hestehandler. Havde nær fået morgen krydderen galt i halsen.
Forlod butikken ganske abrupt for 1 måned siden. Har ikke set eller hørt et ord fra ham siden. Før i morges.
Håber naturligvis at det må gå ham vel. Har dog noget svært ved at tro at han kan leve af det. Har bare 7 stykker på lager. - Med mindre der altså er tale om ædel race. Virker dog ikke helt sandsynligt. Så godt lønnet var han vel heller ikke.
Havde sit hyr med mig, Chefen. Gav ham gråt hår og forhøjet blodtryk gennem de 7 år (næsten 8) som han stod ud med mig. Påstod at jeg har for høje krav på mig selv. Havde i det hele taget en masse helt uverificerede synspunkter på mig. Piskede på mig fordi jeg arbejdede for meget (hans udlægning). Syntes generelt han var på helt galt spor.
Fik oprejsning da han slæbte mig med til et vækkelsesmøde med en salgscoach i den tro at det skulle lære mig. Havde lige modsat effekt. Vækkelsesprædikanten viste sig nemlig at være på samme hold som jeg. Meget tilfredsstillende.
Chefen druknede sin frustration i en masse sprit. Og kort tid efter drog han på pension.
Nu har jeg en ny Chef som virker en anelse sværere at få ud af balance. Skal dog nok kunne finde et eller andet.

torsdag den 22. maj 2008

Hvem sætter reglerne?

Antal fisk i Akvariet: 5 Humør: I top

Havde lidt besvær med bogstaveringen i går. Beklager dette. Forstod straks at det gave visse læseforstyrrelser. Skyldes en fejlopsætning af tastaturet. Havde desværre fået byttet om på æ og ø. Har nu fixet det. Skal bare huske at det er omvendt når jeg skriver.
- Tastaturet er af anden etnisk oprindelse end dansk. Made in Asia – indhandlet i Sverige.

Er det okay at smide romerlys i hovedet på nogen man ikke kan li? Er det okay at slå på nogen på modstander holdet? - Funderer på hvad udtrykket "sportslig optræden" har for betydning. At slås med sikkerhedsvagter? Smugle flasker ind på koncertområdet og smide dem i hovedet på artisten fordi man synes han er grim (har hændt)? Kan man overhovedet selv gøre for at man er grim? Kan man gøre for at vildtfremmede personer ikke kan li ens smag? Skal man straffes for det?

Ledsagede 2 unge damer til Marilyn Manson koncert i Stockholm. Officielt som forklæde. Uofficielt som smug fan. De unge damer iførte den korrekte beklædning og sminkede efter Goth reglerne. Selv en anelse mere dæmpet pin-up agtig. - Havde den mest psykedeliske oplevelse i Tunnelbanen efter koncerten hvor de unge smukke damer blev nidstirret og åbenlyst forfulgt at 2 såkaldte ordensvagter fra Stockholms Lokaltrafik. Vel inde på toget satte skønhederne sig for sig selv for at tiske om koncertoplevelsen medens vagterne stod og gloede på dem. – Spurgte til slut hvad problemet var. Fik et arrogant svar tilbage om at ”vi gerne vil undgå at de havner i slagsmål”. – ”Med hvem?” ville jeg gerne vide? – Fik ikke noget svar. Vagterne valgte i stedet at koncentrere sin opmærksomhed på et par mere end meget overforfriskede herrer i slips som høvlede omkring i vognen og var alment støjende.
Undrede mig en del over prioriteringsordenen. - Fandt også ud af at det er forbudt at afføre sig sine sko i Tunnelbanen og lufte trætte fødder. Det står ingen steder skrevet. Det er en selvforordnet regel som træder i kraft når det passer vagterne. – Er faktisk mere ræd for ordensvagterne end for de officielt udråbte ”bøller”.

Synes man skal have lov at udtrykke sin personlighed i sin påklædning og sin sminke. Hader ikke punkere eller glam rockere, selvom jeg selv foretrækker at se ud som Dita og Marlene. Udseende siger ingenting om påtænkt optræden. Har mødt jakkesæt uden etik og moral. Har mødt velopdragne punkere. Kan selvfølgelig også være lige omvendt. Men det har ikke med tøj og sminke at gøre. Det har med opdragelse og værdier at gøre.

onsdag den 21. maj 2008

Asta går til Danmark

Fisk i Akvariet: 1 Antal venner: Mindst 3 Vägt: Stadig for lidt Humör: Toppen

Har netop rullet mig ud i Danmark. Funderer på om man måske skal markedsföre sig over Atlanten. Kan man få amerikanere at forstå dansk humor? - Kender de overhovedet Asta?

Funderer på det her med at kende til og have en mening om. - Når jeg googler Marilyn Manson, så får jeg over 17 miljoner träffer. Når jeg googler John Travolta, så får jeg bare 2,6 miljoner träf. - Og så kan man jo undre: JT er dobbelt så gammel (på scenen altså) som MM, men åbenbart så må han väre helt profillös, for ingen virker ha en mening om ham. Virker som om det der er mest interessant ved JT er at han har födselsdag den 18/2. Og det er jo nice, men ärlig talt - må väre meget svärt at väre hans produktsälger - populärt kaldet business manager.
Må väre en anelse mere high chaparelle at sälge MM (bedre kendt som Den levende manual i fremgangsrig markedsföring).

Beviser dette at jo värre man ser ud og jo mere man bläser på konventioner og normer - jo mere indflydelsesrig bliver man? MM gör alt det man ikke må.

JT gör aldrig noget man ikke må - måske lige med undtagelse af at i seriös grad medvirke til planetens undergang med masseudslip af flybrändsel. Undrer om han er klar over at det ikke er särlig hip.

Men måske har han nylig fået ny produktsälger - eller også er han desperat - for så for et par dage siden at han har fået lavet sig en drage tatovering på halsen. Må ha gjort rasende Avs - hvis altså ikke den viser sig at väre fake. Ska faktisk maile ham og undersöge sagen. - Har måske når det kommer til stykket opdateret sig på MM manualen og forstået hvad det drejer sig om. Er måske blevet naboer fornylig? Tanken er yderst interessant.

Begrebet This is the new Shit flaksede lige forbi i tanken..........................

tirsdag den 20. maj 2008

Asta

Har visse problemer med at tänke logisk og teknisk. Har nu fundet en jeg kan spörge. Tänker hoppe ud i det og erkende min egen begränsning.


Hvis ingen läser min blogg, hvorfor så blogge? - Blandt andet fordi det er en glimrende måde at skrive dagbog på. Kommer jo i hvertfald ikke at brände eller blive väk. Maximalt kan man jo glemme sit inlogg, men selv det er ikke nogen hindring. Man kan altid kontakte administrator. Og vips er man med på banen igen.

Asta Nielsen alias Die Asta - Den störste danske skuespillerinde indenfor stumfilmgenren.

Asta er også en manuel telefoncentral. Drejede man Asta og bad om 2143 kom man i min tid til faster på Torvegade.

Interesserer mig for Cabaret. Synes isär om Marlene Dietrich den tyske cabaret- og filmstjerne.
Synes cabaret er fantastisk.mandag den 19. maj 2008

The Dope Show - Marilyn Manson

Fisk i akvariet: Et par stykker Antal venner: 1 1/2 Humör: Ja Vägt: for lidt Kedelige vaner: Mange

Så faldt Birthe From Hornbäk også til föje. ..... Gud ved hvordan det gik til.

Har hört at Tivoli har indfört rygeforbud. Sätter automatisk en stopper for mit behov for at blive roteret i én af ellers mange eftertragtede karuseller.

Forbander drivhuseffekten som sendte sne i store mängder ned over vore hoveder fredag og lördag. For pokker da: DET ER FORÅR!!

Er blevet enig med mig selv om at det er en meget dårlig idé at ytre sig mod törkklädedebatten i sin sommerferie. Af hensyn til humöret. Det er bedst at holde sig neutral og uvidende. Fokusere på det virkelig vigtige: at spise en masse god og indbydende mad på diverse gode restaurenter. Og - håber jeg - lytte til en masse god musik. Overlade alle kedelige debatter som alligevel ikke angår mig, for jeg skal jo ikke leve med det, til mere hidsige mennesker end jeg.

Hvad er god kundeservice? Betvivler at det er noget vi bedriver her. Virker snarere som om man mest af alt hengiver sig til en ret intetsigende leg som hedder the Blame Game. Lyder närmest som et X-Box spil nu jeg tänker efter. Jeg skal nok ikke spörge Chefen om dette specifikke emne. Nok ikke så populärt. Kan stadig nå at tage lönforhöjelsen tilbage.

Er det okay at smide romerlys i hovedet på nogen man ikke ka li? Er det okay at slå på nogen på modstander holdet? - Funderer på hvad udtrykket "sportslig opträden" har for betydning. At slås med sikkerhedsvagter? Smugle flasker ind på koncertområdet og smide dem i hovedet på artisten fordi man synes han er grim? Kan man overhovedet selv göre for at man er grim? Kan man göre for at vildtfremmede personer ikke ka li én? Hvis jeg nu synes at Marilyn Manson er super intellegent og en god artist - må jeg så ikke have lov at synes det uden at blive spurgt om jeg behöver hvile mig lidt?
Må nok foretage en udvidet undersögning af dette...........
fredag den 16. maj 2008

Väkkelse

Skulle kunne arbejde mindre hvis jeg ville.
Skulle kunne möde sent og gå hjem tidligt og tage lang weekend og ligge på sofaen istedet.
Skulle kunne spendere arbejdstid hos frisören og i skönhedssalonen og med at gå på kaffemik.
Skulle kunne.
Hvis jeg ville.
- Men jeg vil ikke.
Chefen forsögte sig i 7 år. Prövede at få mig til at göre som majoriteten.
Forgäves. Han blev gråhåret og sendt på pension uden at komme videre med mig. - Blev inviteret på Väkkelsesmöde af Chefen. Prädikenen gavs af en salgscoach som indledte med at skrämme livet af 98% af de tilstedevärende ved at råbe:

"Hvis I vil blive til noget skal I sidde på jeres plads senest kl. 07.00. Hvis I bare vil väre slaver kan I dukke op kl. 09.00. Det er Jeres eget valg!"

Som jeg sagde til Chefen: "Der ser du, det er helt okay at väre som jeg - så fremover käre Chef, så synes jeg du skal lade mig selv afgöre hvor jeg vil bruge min betalte tid."
torsdag den 15. maj 2008

Jeg er ikke dum - har bare uheld når jeg mediterer

Antal afhövlinger: 0, Antal Oops-handlinger: Et par stykker, Fisk i Akvariet: Masser, Dagens interesse: Fantasi

Läste en fantastisk artikel i Politiken om Prins Nitram - artist - og hans klonede band. Gav godt stof til eftertanke. Jeg må se ham live!!!

Er netop blevet begavet med bogen "Klimatsmart - Din guide till en miljövänligare vardag" af Chefen - og det er jo altid rart når man kan blive hjulpet lidt på vej. Desvärre så er min samvittighed allerede sort som graven, for jeg har hverken hybridbil eller affaldssortering, og jeg bruger både Ajax og CillitBang. Mit töj er heller ikke särlig miljövenligt må jeg tilstå. For ikke at tale om indholdet af min ansigts- og hår beautybox. UPS. Jeg skal nok bare gå og skamme mig helt enkelt.

Havde nok haft större behov for en koncertbillet med et fedt band eller måske en rejse eller et par nye sko. Har det en anelse svärt med gaver der er tänkt som en appel til mit bedre jeg. Jeg må nok krybe til korset og tale med Chefen om hvordan rigtig personaleomsorg egentlig skal gå til.

Lyttede på Mötley Crüe i går. Musik renser hjernekontoret for alle de frustrationer og irritationsmomenter som findes på vejen. Synes faktisk glamrock er rigtig godt. Hörer själdent radio fordi det er kedeligt. Undtaget er dog et program som hedder Rix MorgonZoo, hvor 3 sindsforvirrede mennesker mellem 06.00 og 09.00 underholder for fuld udbläsning.

Ser heller aldrig TV. Jeg får angst når jeg i programoversigten ser hvor ubegavede programejerne synes vi er. Jeg HADER at blive masse-klassificeret som idiot! - Jeg er ikke idiot - maximalt så har jeg uheld når jeg mediterer.
Synes også Metal Industri er meget godt (ikke at forveksle med fagforeningen). Lyder nogen gange som var det indspillet i en garage. Beror muligvis på at der er flere end bare Prins Nitram som har det svärt med bandmedlemmer, og derfor foreträkker at ordne hele kittet selv. Så er man jo også så helt sikker på at kun blive uvenner med sig selv. Kan väre praktisk.

Skal ABSOLUT fantasere videre på forbedring af Chef / medarbejder relationer. Skal ABSOLUT ikke ha stegefedt i håret til middag. Påtänker at skulke fra den kedelige syssel og koncentrere mig om vigtigere tingonsdag den 14. maj 2008

Akvariet skvulper

Sidder her og tänker medens jeg lader mig fange ind af akvariets rolige bevägelser - det höjteknologiske altså. Medens koreller og söanemoner og stribede neonfisk sejler forbi fremfor mine öjne.
Läste i Politiken at kirke- og integrassionsminimister Birthe från Hornbäk synes de velärvärdige dommere i retten selv skal bestemme om de vil ha törkläde eller ej. Stor opstandelse! - Og jeg som er udenfor kan ikke lade väre med at undre mig over om vi eventuelt har tabt tråden fra 60-erne og 70-erne? Alle gik med lilla ble (en slags törkläde) eller palästinatörkläde (også en slags törkläde) og kaldte sig fremskridtsvenlige og progressive. Hyldede Deep Purple og mäglede Peace.
Synes der er kommet sådan en kedelig tone imellem os og den tid. Hvornår händte det? Da Kim Larsen gik amok på Dansktoppen eller var det måske da vi gik over til fuldautomatiserede telefoncentraler?
Holdt vi op med at synes om hinanden som vi er da vi ikke längere havde den blide röst fra Asta, Bella eller Amager til at lede os den rette vej? - Eller er vi så mätte af alt vi har, at vi ikke längere er interesserede i hverken á la carte eller buffet og foreträkker at komme af med de overflödige kilo ved at kaste os over dem vi ikke ka li, fordi vi tror det hjälper bedre end en tur rundt om Sortedammen?
Hvis man ikke må gå med törkläde, hvorfor må man så gå med hat?