THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

fredag den 13. juni 2008

God Sommer

Asta nyder landligger livet på Toppen af Jylland!
Vi ses 14. juli!

Tålmodighed og andet besvær

Antal mindre gode venner: Mindst 4

Har endelig fået til det i det nye blogværktøj. – Så enkelt var det altså ikke. Og jeg synes jo ikke det er så smart som det gamle. – Måske det handler om at jeg ikke har for 5 øre tålmodighed…….. Hm…. Det er også det der altid står i den årlige personevaluering på jobbet. ”Asta har svært ved at acceptere at andre ikke har lige så høje krav på sig selv som hun”. Men så bliver det lettere psykotisk når der derefter er krydset i ”Overtræffer forventningerne” i rubrikken som angiver hvordan min relation til andre er. Jeg bør nok egentlig lade være med at ventilere dette alt for meget i min hjerne. Det bliver for kaotisk et eller andet sted.

Jeg mærker virkelig hvor lav min tolerance tærskel er for anderledes tænkende personer lige nu. Alle signaler indikerer et mega behov for ferie. I morges hændte det igen. Blodet kom i kog i løbet af 3 sekunder på grund af en fuldkommen ligegyldig ting sagt af et ligegyldigt menneske, som jeg alligevel aldrig vil invitere hjem. Indviklet.
På toppen af det, så har jeg lavet en rigtig idiotisk fejl. Eller rettere sagt – jeg har tydeligvis været mentalt fraværende på et tidspunkt da jeg muligvis burde have været nærværende. Og det fik jeg fanden for i en nys afsluttet telefonsamtale. Uffff….. Jeg kan godt selv høre hvor ubegavet jeg lyder, når jeg hører mig selv sige ”Hvilket? – Hvornår er det blevet besluttet?” – For fanden, Asta, DU FÅR BETALT FOR AT HA STYR PÅ SÅDANNE TING. Tag dig dog sammen menneske!!!!

Jeg skal ringe Chefen og bekende. Jeg har lavet en lille liste med det jeg i øvrigt skal tale med hende om. De gode nyheder først naturligvis – og så til sidst det dér ubehagelige. Forhåbentlig bliver hun ikke lige så arrig, som den person var jeg lige talte med.

Senere…….

Det gik. Pyha. Jag sagde som det var, men slap for videre tiltale. Sikket held. Viste sig for resten at der var en meget logisk forklaring på at jeg følte mig så uoplyst. Jeg har aldrig fået informationen. Chefen havde en kopi af mailet som inkluderede en hel masse navne, foruden mit. Straks fik jeg det meget bedre.

Tålmodighed er en dyd

torsdag den 12. juni 2008

Nye Domæner

Har haft en masse vrøvl med min pc efter at vi i sidste uge blev lagt over på et andet domæne. Men efter en masse om og men så ser det ud til at alt nu fungerer som det skal.

Håber jo også at det nye blogværktøj fungerer som det skal. Jeg har ikke fået noget mail endnu……. Føles jo ikke rigtigt helt trygt………..

AT Tænke Sig! Nu er det dagen før dagen!!!!!!!!
I morgen starter ferien! Hvor skønt det skal blive!!!!!!!!

Og hvordan skal det nu gå de næste 4 uger hvor jeg er borte på årets ferie? – Jeg er sikker på, at der under de 4 uger kommer at hænde følgende, som vi alle kan more os over / fare i flint over (kommer an på hvordan man ser på sagen):

Det bliver øs regnvejr i 3 uger
Bagage ophobning i Kastrup på grund af ovenstående
Lange køer i sikkerhedskontrollen i Kastrup
Agurketider for avis redaktører
Jordbær sæsonen slutter for tidligt
Danmark vinder ikke EM
Endeløse køer på motorvejen fra Ålborg til Brenner passet

Hvem sagde at Murphy var en uhelbredelig optimist?-:)

.................................................................................................................................................................

onsdag den 11. juni 2008

Småt og Godt på Blog

Interessant, det her med at blogge. Der ser ud til at være mildt sagt delte meninger om hvad en blog er for noget og hvilke regler man skal følge. Hvis man spørger Wikipedia (som jeg godt ved ikke altid er 100% korrekt, men alligevel…..) så får man følgende information:

” En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (kaldet indlæg eller poster), som regel med den til enhver tid nyeste øverst. Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske. En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. En person, der skriver blog, kaldes en blogger.”

Der er altså nærmest frit slag. Det er bare fantasien som sætter grænsen.I min tankeverden – lad være at den til tider er noget diffus – så er bloggen et glimrende medie for nedskrivning og ventilation af tanker og impulser. Man behøver ikke angribe nogen personligt. Man SKAL ikke følge en bestemt formel. Man må gerne have sin egen personlige mening om tingene, for det er jo det der er så unikt med bloggen frem for hvis jeg havde valgt at lade mig ansætte som journalist ved et eller andet blad: Det er min egen personlige mening om det ene eller det andet jeg giver udtryk for. Ikke chefredaktørens på mit blad, eller direktionens eller andre mig helt ubekendte og ligegyldige menneskers mening samlet under benævnelsen ”hvad vi står for”.

Jeg kan skrive om præcis det som lige nu og her ligger mig på hjerte. Og hvis nogen ikke synes om det, ja, så er de naturligvis i deres gode ret til at fortælle mig det. Hvis jeg ikke kan lide kritik, eller hvis jeg tror alt kan få være usagt, hvorfor i al videste verden skulle jeg så ville ha en blog, endsige opholde mig på Internettet?Med kritik mener jeg naturligvis ikke personangreb. Jeg mener konstruktiv kritik til eftertanke. – Selvom man er uenig med et andet menneske, så kan man vel godt have så meget respekt for andres ret til at færdes her på jorden lige så meget som en selv, at man i det mindste kan nøjes med at give udtryk for sin egen mening, uden at nedgøre modparten.

Så kan man jo diskutere om man skal svare på sine kommentarer eller ej. Det er vel en smagssag. Selv synes jeg det er meget hyggeligt, for jeg værdsætter de kommentarer jeg får. Men der er sikkert andre som nøjes med at læse og værdsætte uden at besvare kommentarerne. Det er lidt den samme diskussion som den man kan have om man skal svare skriftligt på en skriftlig indbydelse, eller om man kan nøjes med bare at ringe.

Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Bare nøjes med at gengive en lille interessant historie om gårddagens kvindelige kunstner, Johanne Louise Heiberg:

”Havde i går den udelikatesse at Fru Professorinde Pontoppidan ønskede at aflægge mig visit. Heldigvis var jeg ikke hjemme. Professorinden afleverede derfor sit kort til pigen. Det var mig som følge deraf påkrævet snarest at aflægge Professorinden en genvisit. Dette ombesørgede jeg i lørdags. Pigen meddelte mig at Hr og Fru Pontoppidan var i kirke. Jeg afleverede mit kort og gik hastigt derfra i lykkelig forvisning om at have gjort min pligt”.

tirsdag den 10. juni 2008

Kultur

Og hvor mon dette kan være?

Jylland mellem tvende have
som en runestav er lagt,
runerne er kæmpegraveinde midt i skovens pragt,
og på heden alvorsstor,
her, hvor ørknens luftsyn -ørknens luftsyn bor.

Og hvem mon skrev dette vers?

- Personen var en meget alsidig kunstner. Lavede bl.a. også
Hørte ikke til blandt en anden kunstners favoritter. Hun syntes han var kedelig. - Og hvem var så hun, tror du?

mandag den 9. juni 2008

Saltvand og sand

Fik styr på alle mine mangler på listen. Handlede porcelæn, bestik, håndklæder, glas og kopper for 1000 kr. Ingen mascara og læbestift, for der var en kø som herfra til Roskilde på parfumeriet, så det bliver en anden dag. Fatter ikke hvorfor alle de kvinder absolut skulle handle samtidig med mig. Hvorfor lå de ikke på stranden i stedet for?Håndklæderne er nydeligt gule. Orange og skriggrønt var udsolgt. Der er åbenbart andre end jeg som har problemer med store møl i skabet! – Nogen kan lige understå sig i at så meget som kigge på de håndklæder! – Jeg skal komme efter Jer, skal jeg!

Satte mig for en gangs skyld foran TV-et i går for at kigge på Formel 1. Unge Hamilton bliver aldrig en af mine favoritter. Hvordan i al videste verden kan man overse rødt lys og 2 stillestående biler? Helt okay at give ham en ordentlig afklapsning. – Men Kimi: Du burde nok ikke snakke for højt. Du gjorde jo selv præcis samme idiot fejl i Monaco, da du baldrede ind i Timo Glock!

Sidder stadig og slider med min statistik fra alle efternølere. Grrrrrrr. Forhåbentlig så kan jeg vel få det klart i dag.

Bare 5 dage til den meget tiltrængte ferie. Nu føles det som om det meget gerne kunne være i morgen! Og det spiller ABSOLUT ingen rolle, at vejrudsigten står på regn og rusk. Jeg er fuldstændig bedøvende ligeglad. Ud fra devisen: Der findes ikke noget dårligt vejr – bare dårligt tøj!Desuden, så er det hyggeligt at være ved havet når det regner. Det lyder så dejligt.Jeg kan allerede høre mågerne og bølgerne……….. For ikke at tale om duften af saltvand og sand, som sidder i næsen…………….. Snart

torsdag den 5. juni 2008

Status

Havde en psykotisk oplevelse i går. Hele huset flytter rundt. De eneste som ikke var med i flytteplanerne (for en gangs skyld) var min skrivebordsgenbo og jeg. – Og det føltes ærlig talt ganske tarveligt. Eftersom jeg havde tænkt at fejre min flyttejubilæumsgang nr. 25. (Trængte i øvrigt også til at få ryddet op og gjort rent.)
- Selvom flytteformanden stod på sit: Nej, vi skulle absolut ikke flytte denne gang, så var Gaby og jeg rørende enige om at det ville vi da skide på, så vi flyttede alligevel – nogle meter baglæns til nogle tomme borde, og lavede et lille hyggehjørne helt for os selv.

Da vi var klar med det kom Chefen forbi og syntes at ”Nej hvor godt at I allerede er klar, for nu tager vi jeres gamle borde”.
Konsensus af dette bliver at man bare skal gøre som man selv vil, ikke som andre siger man skal.

I det hele taget en meget sygelig uge. Havde en aftale med Chefen om at stå for afdelingens rapportering af kundernes synspunkter om os. Men allerede tirsdag begyndte mail bombardementet med rapporter fra hele landet. Da jeg påpegede at der da måtte være tale om en fejl, fik jeg besked på at, ”Nej, det er sandt. Du skal stå for hele landet, for så ved vi det bliver korrekt”. – Det er jo dejligt med tillid, men det ville jo have været meget rart om man havde fået den information inden. Så måske hjerteproblemerne havde holdt sig på stand-by.

Så her sad jeg i går aftes og syslede med mit ”lille” ekstra job. Heldigt at den bedre halvdel ikke insisterer på hjemmelavet middagsmad hver dag. Virker i øvrigt som om man aldrig har tænkt på, at kunder kan finde på at klage over at ingen ringer tilbage. Hm…. I hvert fald har man ikke taget højde for det i statistik programmet………

I morgen har jeg fri. Skal lave så lidt som overhovedet muligt. Muligvis shoppe lidt – behøver faktisk en ny mascara og lidt småsager til ferien. – Nye håndklæder eksempelvis. Gjorde status over beholdningen forleden og konstaterede, at af de 20 badehåndklæder jeg indkøbte sidste sommer på udsalg, så er der 2 tilbage!!!! Ved ikke om vi har haft mus i skabet, eller om det er en af prinsesserne (eller dem begge), som har syntes at de uden problemer kunne supplere sin egen beholdning med min. Nu må jeg altså ud og købe nyt. Jeg tænker benytte lejligheden til at ændre til orange linje. Så kan jeg nok have mine håndklæder i fred for eftertiden. Eller også skal jeg brodere mine initialer på alle håndklæder med skriggrønt amagergarn!

Noget er også hændt med min lagen beholdning. Mangler helt sikkert 5 store hvide lagner. Suk*. Må vel skrive det på tabslisten også og gøre en ny investering.

Og så undrer jeg om nogen eventuelt har set 6 bortkomne middagsgafler? I hvert fald så er antal bestik ikke længere lige. Mangler i øvrigt også kaffe skeer (1 fandt jeg) og stort set alle mine uundværlige morgenmads skeer. Det eneste jeg har mere end rigeligt af (virker endda som om der er kommet nyt som jeg ikke ved hvor stammer fra) er knive. Mystisk nok fra et stel som jeg ikke umiddelbart kan navnet på…… Ser halv dyrt ud.

Mangler også min næsten ny indkøbte summer red pin-up læbestift fra l’Oreal. – Synes godt nok det er frækt! - Derimod så er der ingen som har haft lyst til at rende med min winther red ditto – sandsynligvis fordi den næsten er tom. Skal ha fremstillet et STOP skilt jeg kan knalde op på mit make-up skab. Og skaffe lås. GOD WEEKEND!

onsdag den 4. juni 2008

Fordomme og andet småt og godt

Antal uvenner: Stadig 1 fra i forgårs

Vist er der ikke noget herligere end at få lov at pleje sine fordomme?
Synes det er rigtig lækkert!

Tænkte på det dér med nordmænd. Et meget støjende folkefærd, ærlig talt. Kolossalt højt talende. Må være noget særligt fra fjeldet, hvor man tydeligvis skal råbe meget højt for at blive hørt. Men så virker det som om de ikke har rigtigt styr på geografien og tror at de stadig er hjemme i bjergene, ensomme og alene med deres små klappe geder, når de faktisk befinder sig midt blandt folk i den civiliserede verden og klappe gederne og mys osten er udskiftet med 1 liter fra fadet og ordentlig mad. Måske har nordmænd ligesom kinøjserne et andet decibel system?

Nordmænd er hermed udskreget som årets mareridt nr. 1 på min Fordomme jeg skal pleje liste.

Resten af listen – prioriteringen må du selv afgøre – kommer her:

Uopdragne møgunger
Ufleksible medarbejdere i diverse såkaldte service virksomheder
Mennesker som konstant brokker sig over deres bedrøvelige liv
Tonedøve musikanmeldere
Blinde filmanmeldere
Offentlige toiletter
Kedelige mennesker
Radioværter
Artillerister
Politikere

Man kan jo fundere på hvorfor man vil gå rundt og være i uharmoni med sig selv hele sit liv? Findes virkelig mennesker som aldrig er tilfredse med noget som helst. Har sådan nogle på jobbet. Men GISP! – Plejer at opfordre dem til at skaffe sig et liv.
Der findes også mennesker som bruger al deres tid på at kritisere og nedgøre andre mennesker. Man kan jo altid opfordre dem til at skaffe sig en hobby.

tirsdag den 3. juni 2008

Øredøvende sommer

Antal fisk i akvariet: 15 Antal uvenner: Mindst 3 Humøret: På toppen

Herligt vejr! Solskin og fuglene synger så det er en fornøjelse. Inspirerer til let mad – ikke noget med at stå og stege og brase. Bare lidt salat og noget man kan smide i ovnen.Nu er der bare 8 dage til sommerferien begynder! Glæder mig som et lille barn! Skal som sædvanligt landligge på Skagen i 14 dage. Medbringer i år 1 stk. prinsesse og 1 stk. nærmest svigersøn. Praktisk nok, for han er en forbasket god kok! Bliver lidt trangt i det lille hus vi bor i, men hvor der er hjerte er der rum. Vi har bare 1 rum, så jeg håber svigersøn kan stå ud med Vor Herres snorken
Skagen er jo dejlig. Det eneste jeg er en lille smule mindre tilfreds med er at man – på grund af at skolernes sommerferie starter senere – har flyttet Skagen festivalen til efter vores besøg. Så vi må vel finde noget andet musik at lytte til. Metaltown festival i Gøteborg, eksempelvis. 2 dage med In Flames og Bullet for my Valentine med flere har vi billetter til. Kostede ganske vist en formue, men det er jo bare sommer 1 gang hvert år, og der er vel knapt så mudret i Frihavnen som der er på dyrskuepladsen i Roskilde.
Nu er der sikkert nogen som synes at jeg bruger unødigt meget tid på musik og andet tant og fjas af samme skuffe. Og det gør jeg sikkert. Jeg elsker musik, og det er snart det eneste som ikke er farligt – nu snakker vi ikke om lydstyrken og høreskader og alt sådan noget kedeligt noget. Vi snakker ren musik og nydelsen ved at lytte på andre der har været kreative. Synes nok mest om det dér lidt (læs meget) outrerede når jeg skal se. Kan godt høre at eksempelvis Celine synger godt, men jeg gider ikke se hende. Det er så forudsigeligt og ensformigt. Synes om når artister byder på sig selv og spiller en masse teater.
Man behøver ikke kunne synge 100% rent for at være en god performer. Marilyn Manson er et godt eksempel på det. Guns & Roses var også noget ganske specielt i deres storhedstid. Mest fordi man aldrig viste om Axel gad at gennemføre koncerten, eller om han undervejs fik for sig at guitaristerne tog for meget af hans plads. Ret underholdende nu når man tænker tilbage på det. Hvilken diva! Har læst at de endelig – efter 14 år – har taget sig sammen til at aflevere materiale til et nyt album til pladeselskabet. Skal blive meget interessant at høre resultatet. Må være godt – efter 14 år mener jeg. Derimod, så kan jeg sige at Turbonegro er en noget apatisk oplevelse. En forsanger som ser ud som en viking med horn og hele møget. Snakker mærkeligt og spiller noget som lyder som om det er arvet fra nogen anden. Scorpions tipper jeg. Desuden – og det er næsten det som irriterer mig mest med dem – der er ingen rød tråd mellem fremtræden, musik og navn. – Nu kommer de i og for sig også fra Norge. Hmmmm…… Det forklarer jo selvfølgelig et og andet.

mandag den 2. juni 2008

Endelig mandag

Det er jo herligt at være hjemme igen. Ude er godt, men jeg foretrækker nu min egen seng og mit eget badeværelse.Viser sig at jeg også missede Kiss under mit Stockholms ophold. - Det er jo til endnu større ærgrelse end det med Condoleezza. Ærlig talt. Kunne meget godt ha tænkt mig at hilse på glam drengene. Fandens også!Tilbage igen ved mit skrivebord, og alt er præcis som det plejer. Virker en anelse små forvirret. Har allerede uddelt de første 2 afhøvlinger. Det er jo typisk når man ikke er her, så sker der ting og sager som overhovedet ikke skal ske.
Det er også meget varmt. Og nogen synes at vi skal køre energispare i denne uge (noget med udslip og ønsker om at redde planeten), så lyset er slukket. Solen skinner udenfor, og her sidder jeg i tusmørke. Det er lige til at blive deprimeret over.Jeg er faktisk skide træt af al den hellighed. De selv samme mennesker med deres løftede pegefingre og messen om hvor vigtigt det er at vi alle yder vores bidrag til planetens beståen, ankommer hver dag til kontoret i deres store diesel eller benzin stinkere. Aldrig har de hørt om offentlige transportmidler eller om samkørsel. Men vi skal slukke lyset for at mindske kuldioxid udslippet. – Det rimer jo også så det vil noget!
Yngste prinsesse var hjemme i weekenden. Brugte lørdagen på at flytte værelse. Egentlig er det luksus ud over alle grænser at bo i en kæmpe lejlighed med plads til 5, når man bare er 2, og så lade de ikke længere hjemmeboende prinsesser ha et eget værelse. – Måske udfra teorien at de nok flytter hjem igen en dag. Bliver som med biblen. Når man siger det for sig selv tilstrækkelig mange gange, så ender man med at tro på det.
Hvorom alting er, så var prinsessen meget tilfreds med sig selv – og jeg meget stolt af hende! Har netop fået højeste karakter i Grafisk Kommunikation! Tillykke med det. Skal hjælpe hende med at markedsføre sig selv. Lære hende at blive lidt mere diva agtig. Det bliver ikke særlig svært. Hun er en stor personlighed.